Vi søger fugttekniker på Sjælland

5. sep 2021

Er du håndværker eller har anden form for bygningskendskab og har du også et ønske om at være den bedste til det du gør, så er det dig vi søger. Det er et krav, at du har erfaring med fugtteknik/skadeservice.

Som fugttekniker for Ruskol a/s håndterer du alle former for fugtskader.
Du vil komme til at gennemgå skadesomfanget og udfærdige fugtrapporter til brug for kvalitetssikring. Du følger sager til dørs ved løbende tilsyn med udtørring, opstilling og nedtagning af affugtningsanlæg og løbende underretning og dokumentation til kunden.

Vores forventninger til dig er, at du er fleksibel og positiv af sind. Du skal være i god fysisk form til det praktiske arbejde, kunne bevare overblikket også i pressede situationer. Du kommer dagligt ud at køre, primært på Sjælland.

Vi tilbyder:
En afvekslende hverdag med fuld opbakning fra dine kolleger. Ruskol a/s er en dynamisk arbejdsplads med god omgangstone og arbejdsglæde. Vi løfter i flok og alle spørgsmål er velkomne. Løn efter kvalifikationer.

Ses vi?
Send din ansøgning nu til job@ruskol.dk Hvis du har spørgsmål omkring stillingen, så ring gerne på telefon 20705620.

Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette person. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ruskol a/s
Med 46 års erfaring er vi specialister indenfor vurdering og rådgivning omkring fugt, bygningsudtørring, opvarmning og skadeservice. Vi har egen produktion af affugtere samt rådgivende ingeniør in-house. Ruskol a/s dækker det meste af Danmark med lokation centralt i Jylland og Sjælland.