Om Ruskol

Historien

Ruskol, Ruskål, Ruuskol, kært barn har mange navne. Ruskol startede op som produktionsvirksomhed i 1974 og var drevet og ejet af Hans Christian Ruskol og Jane Ruskol deraf navnet Ruskol. Allerede dengang var ordentlighed, ordholdenhed og kvalitet dyder, som Ruskol står fast på. I dag en virksomhed med gammeldags dyder og moderne mindset. Ruskol bliver i dag ejet og drevet af søskendeparret Dorte og Søren Ruskol, hvoraf sidstnævnte kan fejre 30 års jubilæum i 2021. Fra at have leveret affugtere med propelfly til fjerne dele af Danmark, kan Ruskol også i dag levere hurtigt. Med lokation i Frederica og Slangerup favner Ruskol det meste af Danmark. Ruskol har alle typer kunder, som har et behov for løsning af et fugtproblem herunder nogle af de største totalentrepriser i Danmark og knap 200 vandværker.

Fra at have været udelukkende produktionsvirksomhed har Ruskol udviklet sig til i dag også at være et fugtteknisk rådgivende virksomhed. Med egne testlaboratorier i Jylland og på Sjælland og egne danskproducerede affugtere skiller Ruskol sig ud i mængden af udbydere indenfor bygningsudtørring og fugtteknisk rådgivning. Ligesom Ruskol konstant udvikler sine produkter og services i forhold til behov i markedet.

Ruskol a/s har siden 1974 vækstet til at blive Danmarks førende videncenter indenfor fugt.

Hvad står Ruskol for?

Ruskol a/s er den foretrukne leverandør i Danmark inden for fugt.

Med mere end 45 års erfaring er vi specialister indenfor fugtteknisk rådgivning, bygningsudtørring, opvarmning og skadeservice. Vi har egen produktion af affugtere samt rådgivende ingeniør in-house med eget testlaboratorium.

Vi dækker det meste af Danmark med lokation centralt i Jylland og på Sjælland. Ruskol har samarbejdsaftaler/samarbejder med mange af de største totalentrepriser i byggebranchen og støtter op det sunde indeklima, effektive løsninger og digital transformation.