Cookie- og privatlivspolitik2018-08-27T09:10:48+00:00

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Persondataloven og indsigt
Som en del af vores arbejdsfremgangsmåde, vil vi behandle en række personoplysninger, for at kunne
servicere vores kunder. Disse oplysninger vil oftest være navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.
Vi registrere disse oplysninger, for at kunne udføre serviceydelser i forbindelse med henvendelser. Behandlingen sker efter de gældende regler i persondataloven. Ruskol a/s opbevarer disse oplysninger, så længe de er relevante for sagsforløbet, garantien, servicekontrakter og reservedele indkøb. Som registreret kunde hos Ruskol a/s, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen eller få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Læs mere om adgang til personlig data her:
Du kan også skrive til Ruskol a/s på [email protected]

Dit samtykke gælder for følgende domæner: http://www.vandskaden.dk.

Webstedet har følgende aktive Cookies:

Cookie
drip_client
.ga_
.fusionredux_current_tabwordpress_secwordpress_test_cookiewordpress_ [hash]wordpress_logged_in_
.cookie_notice_accepted

cookie_notice_closed
.

wfwaf-authcookie…
.

wpSGCacheBypass
.

woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
wp_woocommerce_session_

Husker tidligere handlinger, når du gennemser en side igen i samme session.

Google analytics – bruges til at identificere dig som en besøgende på dette websted.

Nødvendig WordPress cookie – kernefunktionalitet på hjemmesiden

WordPress management cookies til at opretholde brugerindstillinger

Afprøver, om browseren har aktiveret cookies

Ved login – WordPress gemmer dine login-detaljer

Angiver, hvornår du er logget ind, og hvem du er, for de fleste brugerflader.

Bruger accepterer at modtage cookies

Giver bruger mulighed for at undertrykke visning af cookieinformationsmeddelelsen på hver side af hjemmesiden.

Sikkerhedsprogram der beskytter mod eventuelle hacker-angreb, dertil indsamler det IP-adresser og cookies fra besøgende.

Denne cookie bruges til lokale caching formål, for at forbedre læsningstiden på hjemmesiden.

Disse cookies indeholder oplysninger om kurven som helhed og hjælper WooCommerce med at vide, hvornår data i kurven ændres. Ingen personlige oplysninger gemmes i disse cookies.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Denne Online webshop drives og ejes af:
Vandskaden København ApS
Borups Alle 242 – 2400 København NV
Cvr nr.: 24258394
E-mail: [email protected]