Løsninger og produktkatalog

Vandværker

Sikrer et sundt indeklima og forhindre skader. 

Vandværker betragtes i dag som levnedsmiddelvirksomheder, og der er øget fokus på vandkvalitet og hygiejne. Derfor er affugtning en naturlig del af værket. Ruskol kondensaffugtere sikrer et sundt og stabilt tørt indeklima i vandværket med lavest mulige driftsomkostninger.

Beskrivelse

Affugtningsanlæg – Stationær

IS33V

IS50V

IS75V

IS125V

IS150V

IS200V

Anvendelse

Vandværker

Kældre

Lagerrum

Tørrerum/tørre kælder

Beskrivelse

Affugtningsanlæg – Stationær

IS33VX

IS50VX

IS75VX

Anvendelse

Vandværker

Varme rum der skal køles

Pool og spa

Sikrer kontrol over fugten omkring alle typer swimmingpools.

Fugt som ikke fjernes, giver risiko for mug, skimmel og rust som kan forhindres med et affugtningsanlæg. Med et Ruskol affugtningsanlæg i poolrummet, sikres et tørt klima med de lavest mulige driftsomkostninger.

Beskrivelse

Affugtningsanlæg – Stationær

IS 33/40

IS 50/40

IS 75/40

IS 125/40

IS200V

Anvendelse

Pool og spa rum

Varme rum

Værksted og kældre

Nem, økonomisk løsning til fugt i boligen og mindre byggerier.

Et sundt indeklima er afgørende for trivslen for de mennesker, der bor eller færdes i det. Ruskol mini affugtningsanlæg er specielt fremstillet til at opretholde et sundt indeklima og forhindre fugt og eventuel skimmelsvamp i boligen samt i mindre byggerier. Ruskol mini affugtningsanlæg er nemme at håndterer og økonomiske i drift.

Ruskol har udviklet et specielt affugtningsanlæg til tørring i rum med op til 50°C. Anlægget blev oprindeligt udviklet til tørring af træ i tørrekammer, men det har vist sig, at det kan bruges til mange andre opgaver. Det bliver blandt andet brugt til tørring af røgmasker og branddragter efter vask eller rens og til tørring af tøj i institutioner. Ligeledes har Ruskol udviklet flere tørrerum i boligforeninger, til tørring af beboernes private tøj. Disse tørrerum giver flere fordele, tøjet bliver hurtigere tørt, således at presset på pladsen formindskes, fugt problemer med uffugtede tørrerum forsvinder og tilfredse beboere i foreningerne, hvilket nok er den bedste fordel. Affugtningsanlæggene sikrer en hurtig og prisbillig tørring af materialerne. Samlet set giver det en god økonomi, fordi affugtningsanlægget også er med til at holde temperaturen i rummet

Beskrivelse

Affugtningsanlæg – Stationær

I 18

I 33

IS 50

Anvendelse

Værksted

Kældre

Lagerrum

Tørrerum

Privat kælderrum

Nybyggeri og byggerier med særlige krav

Ruskol mobile affugtningsanlæg er fremstillet specielt til at sikre effektiv udtørring af byggematerialer og udbedring af vandskader.

Vi anvender, så vidt det er muligt, vores egne affugtningsanlæg ved bygningsudtørring. Vi kalder dem J55B, det er kondensaffugtere med afløbsslange der monteres direkte i afløb. På den måde stoppes udtørringsprocessen ikke ved en fyldt spand. Forbrug ca. 1kw i timen og 3,6 amp i drift strøm.

Beskrivelse

Affugtningsanlæg – Stationær og Mobile

J55B

Anvendelse

Bygningsudtørring

Beskrivelse

Navn på projektet:
Himmelhaven hos Ordrupgaard

Anvendelse

Opgaver med særlige krav som museer, kirker osv.

Opvarmning

Vi har næsten alle former for opvarmningsmateriel og tanke til udlejning, vi opstiller det hele og sikrer derfor en tilpas temperatur både i forbindelse med udtørring, men også i forhold til arbejdsmiljøreglerne.

Beskrivelse

EL-varmeovne

Varmeblæser 2 kW

Varmeblæser 3 kW

Varmeblæser 9 kW

Anvendelse

Udtørring

Beskrivelse

Dieselkanoner

Dieselvarmekanon

Anvendelse

Varme og udtørring

Service

Beskrivelse

Fugtmåling i måleprop

Anvendelse

Udtørring

Beskrivelse

Huldæksudtørring

Huldæksblæser

Anvendelse

Varme og udtørring

Fugtteknisk rådgivning

Beskrivelse

Mycometer test

Mycometer selv-test

Anvendelse

Andre produkter og løsninger

Det skal være nemt – lige ud ad landevejen og ingen dikkedarer

Når vi siger vi har en løsning til alle fugtrelaterede problemstillinger, mener vi det.

Derfor kan vi via gode samarbejdspartnere stå til rådighed også med løsninger, som Ruskol ikke selv har udviklet. Fra affugtere og luftrensere og ventilatorer og pumper.