Firmaprofil

Ruskol a/s er et fugtfirma med aktiviteter indenfor: produktion, udlejning og salg af affugtningsanlæg mv. samt tilknyttet rådgivning og salg af konsulentydelser indenfor: fugt, skimmel i f.eks. nybyggeri, vandskader, indeklimaproblemer osv.
Vi arbejder på at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor vores arbejdsområde. Vi løser primært opgaver på Sjælland, men har desuden en afdeling i Fredericia, hvorfor der kan opstå opgaver som kræver overnatning i Jylland eller på Fyn.
Vores kunder er alt fra forsikring/taksatorer, boligforeninger, firmaer, private kommuner osv.

Se ledige stillinger:

 

Søg jobbet ved at sende en mail

 

 

Vi søger fugttekniker på Sjælland

Er du håndværker eller har anden form for bygningskendskab og har du også et ønske om at være den bedste til det du gør, så er det dig vi søger. Det er et krav, at du har erfaring med fugtteknik/skadeservice.

Som fugttekniker for Ruskol a/s håndterer du alle former for fugtskader.
Du vil komme til at gennemgå skadesomfanget og udfærdige fugtrapporter til brug for kvalitetssikring.
Du følger sager til dørs ved løbende tilsyn med udtørring, opstilling og nedtagning af affugtningsanlæg og løbende underretning og dokumentation til kunden.

Vores forventninger til dig er, at du er fleksibel og positiv af sind. Du skal være i god fysisk form til det praktiske arbejde, kunne bevare overblikket også i pressede situationer. Du kommer dagligt ud at køre, primært på Sjælland.

Vi tilbyder:
En afvekslende hverdag med fuld opbakning fra dine kolleger. Ruskol a/s er en dynamisk arbejdsplads med god omgangstone og arbejdsglæde. Vi løfter i flok og alle spørgsmål er velkomne. Løn efter kvalifikationer.